We maken gebruik van cookies.  
background-image

Goedkope skivakantie Tsjechie

Op zoek naar een leuke en goedkope skivakantie in Tsjechië? Bij Bohemia Travel helpen we u graag verder. In Tsjechië zijn er drie gebieden waar u het beste kunt gaan skiën: het populaire Reuzengebergte, in de regio West-Bohemen en aan het Lipnomeer. Dit zijn echter niet de enige gebieden waar u naartoe kunt. Tsjechië kent een hele reeks aan fantastische skigebieden. Beleef een geweldige skivakantie in de mooie bergen van Tsjechië.
 

Heerlijk en voordelig skiën in West Bohemen    Goedkoop-skiën-Cerna-Hora    Goedkoop-met-kinderen-op-skivakante 


Beleef uw goedkope skivakantie in Tsjechië

Voor een goedkope skivakantie is Tsjechië het ideale land. Er ligt vaak van december tot maart sneeuw in het land. Daarnaast zijn de skipassen, in tegenstelling tot veel West-Europese landen, er een stuk goedkoper. Maar niet alleen de skipassen zijn er minder duur; ook de skilessen en het levensonderhoud zijn er stukken voordeliger. In Tsjechië huurt u de nieuwste skispullen en is er de mogelijkheid om uitstekende skilessen te volgen.

 

Het Reuzengebergte

De meeste mensen die in Tsjechië op skivakantie gaan, kiezen voor het Reuzengebergte. Dit gebergte is een van de grootste Nationale Parken van Europa en kent vele leuke dorpjes en steden. Daarnaast staat het gebied vooral bekend om de mooie natuur, die zeker de moeite waard is om een keer te gaan bewonderen. Het bekendste skiplaatsje in het Reuzengebergte bezoeken? Dan moet u in Špindleruv Mlýn of Černá Hora zijn. Het plaatsje staat bekend om de superleuke barretjes en de pistes, die zowel voor ervaren als beginnende skiërs geschikt zijn. Een goedkope skivakantie in Tsjechië boeken? Dit doet u eenvoudig bij Bohemia Travel.

 

Onze accommodaties

Bij Bohemia Travel bieden wij uitstekende accommodaties voor uw goedkope skivakantie in Tsjechië. Wij hebben al onze accommodaties zelf bezocht. Zo kunnen wij u goed advies geven over wat er in de buurt allemaal te beleven valt. Wij helpen u graag met het uitzoeken van een accommodatie die op al uw wensen aansluit.

 

Neem contact op

Bij Bohemia Travel zorgen we ervoor dat u een zorgeloze vakantie beleeft. Uw skivakantie boekt u eenvoudig via onze website. Heeft u nog vragen over uw goedkope skivakantie in Tsjechië? Wij helpen u graag verder. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via de mail: info@bohemia.nl of telefonisch via +31 76 520 19 28.

heerlijk-goedkoop-wintersport-Tsjechie   Heerlijke skivakantie en goedkoop  Heerlijk-voordelig-vakantie-tsjechie-wintersport