We maken gebruik van cookies.  
background-image

Skigebied Cerna Hora-Pec

BEKIJK HIER ALLE ACCOMMODATIES IN DIT SKIGEBIED

 

 Skigebied Cerna Hora-Pec      Cerna Hora-Pec skigebied      Skiles in Cerna Hora-Pec​ 

 

WINTERSPORT CERNA HORA-PEC


Het skiresort CERNA HORA-PEC is het grootste skigebied van Tsjechië. Het skiresort bestaat uit vijf wintersportplaatsen met een gemeenschappelijke skipas. Het aanbod is zeer uitgebreid en de afdalingen zijn geschikt voor beginners, gevorderden en kinderen. Het vervoer tussen de skigebieden wordt verzorgd door de gratis skibus. Een speciaal sneeuwvoertuig rijdt over de toppen van Cerna hora van Janské Lázně naar Ped pod Snezkou. 

 

Hoogte 530-1260 meter
Km. aan pistes 44 km.
Km. aan langlaufloipes 90 km.
Aantal sleepliften 31
Aantal stoeltjesliften 7
Gondel 1
Sneeuwkanonnen Ja
  PRIJSINFORMATIE SKIPASSEN EN SKILESSEN CERNA HORA-PEC

 

SKIËN IN CERNA HORA-PEC

Skiresort Cerna Hora-Pec heeft zich ontwikkeld tot een populair en divers skigebied. In de afgelopen jaren is er in het gebied veel geïnvesteerd. De pistes zijn goed onderhouden en met de snelle en nieuwe liften wordt het wachten tot een minimum beperkt. De vijf skigebieden hebben ieder hun unieke kenmerken en vormen samen een veelzijdig skigebied!

 

PISTEKAART VAN CERNA HORA-PEC

 

Skigebied Janské Lázně beschikt over een 8-zits gondel en pistes variërend in moeilijkheidsgraad, waaronder de langste afdaling van Tsjechië. Voor sleeërs is er de Cernohorska Toboggan run van 3,5 km. lang! Skigebied Pec pod Sněžkou  is een gezellig plaatsje met uitdagende pistes, een groot free style park, schaatsbaan en bobbaan. Skigebied Velká Úpa heeft een brede piste van 1,5 km. lang. Een prima plek voor beginnende skiërs. Skigebied Černý Důl kenmerkt zich door haar rustige en romantische omgeving met brede pistes, een modern KID park en een SNOW park met speciale hindernissen en sprongen. Skigebied Svoboda nad Úpou  is zeer geschikt voor gezinnen en heeft een gedeelte waar een slalomrace met tijdmeter is uitgezet.

Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden in dit moderne en grote skigebied in Tsjechië? Kijk dan hier voor nog meer informatie. 
skigebied Pec pod Snezkou
skigebied Janske Lazne
skigebied Cerny Dul
skigebied Svoboda nad Upou
skigebied Velka Upa 


SKILES EN SKIPAS CERNA HORA-PEC

In elk van de aangesloten gebieden wordt skiles gegeven aan zowel kinderen als volwassenen en kan skimateriaal worden gehuurd. Het is mogelijk om een skipas aan te schaffen die in het hele gebied geldig is maar er zijn ook skipassen per gebied te koop of zelfs per lift. 
Kijk hier voor uitgebreide prijsinformatie over skipassen en skilessen in Cerna Hora-Pec.

 

SKIBUS CERNA HORA-PEC

De verschillende skigebieden van skiresort Černá Hora-Pec zijn onderling goed bereikbaar met de skibussen en een uniek rupsvoertuig dat skiërs over de bergkammen van de Černá Hora brengt. Gasten kunnen gratis gebruik maken van deze dienst en zo gemakkelijk gebruik maken van de 44 kilometers beschikbare pistes. Kijk hier voor meer informatie over skitour Černá Hora-Pec. 

 

Cerna Hora-Pec skitour      Cerna Hora-Pec wintersport      Cerna Hora-Pec skigebied

Wilt u meer weten over wintersport in Tsjechië? Kijk dan hier voor informatie over alle skigebieden in Tsjechië.