We maken gebruik van cookies.  
background-image

Uw huis verhuren?

Uw vakantiehuis verhuren via Bohemia Travel.
 

Bohemia Travel wil graag haar aanbod van vakantiehuizen uitbreiden. Bent u in het bezit van een leuk vakantiehuis in Tsjechië? Neem vrijblijvend contact met ons om de voorwaarden te bespreken. Inmiddels hebben wij al een behoorlijk aantal vakantiehuizen van Nederlandse eigenaren op onze website staan. Dit tot volle tevredenheid van beide kanten. Want daar gaat het bij Bohemia Travel om, een goede samenwerking die plezierig verloopt en voor beide partijen gunstig is. We houden echt van een persoonlijk contact. En doen alles om uw vakantiehuis uitstekend te verhuren.


De vakantiehuizen op onze website worden door ons persoonlijk bezocht. We nemen foto's, beschrijven uw vakantiehuis. Ook de omgeving van uw vakantiehuis wordt d.m.v. diverse foto's en streekinformatie op een aantrekkelijk manier gepresenteert. En dit uiteraard in goed overleg met u. Alles is met ons bespreekbaar. Mocht u zelf gebruik willen maken van uw vakantiehuis dan is dit geen enkel probleem. Wij vinden uw vakantiehuis bijzonder en zullen dit met alle respect behandelen. Zo blijft u als eigenaar de volledige controle over uw vakantiehuis houden. En u kunt zeker zijn van een betrouwbare partner.

 

De voordelen voor een samenwerking met Bohemia Travel nog even op een rijtje:
 

Persoonlijk contact en plezierige samenwerking

⇒ We proberen zo snel mogelijk uw vakantiehuis te bezoeken en nemen zelf foto's

⇒  Correctheid in betaling van de huursom

  Ruim 27 jaar ervaring in Tsjechië

  Wij zijn altijd bereikbaar voor u !!

 

Meer informatie over het verhuren van uw vakantiehuis via Bohemia Travel : bel ons 076 - 5201928 (Victor Clarijs) of mail info@bohemia.nl