We maken gebruik van cookies.  
background-image

Voorboeken

Vanaf wanneer kunt u een huis vastleggen?

 

In principe vanaf elk moment als de prijs bekend is.  Er zijn twee mogelijkheden:


1.Als het contract met de eigenaar doorloopt en de prijs bekend is dan kan het vakantiehuis gewoon geboekt worden (online of telefonisch).

 
2.Als het contract met een eigenaar nog niet verlengd is en/of de prijzen nog niet bekend zijn kunt u het vakantiehuis al wel telefonisch in optie nemen. Een optie wordt net zoals een boeking opgeslagen in het systeem en blokkeert de door u gewenste periode in de kalender. Het enige verschil is dat u nog geen factuur krijgt toegezonden. Zodra de prijzen bekend zijn wordt u door ons gebeld met de vraag of u de woning nog steeds wilt reserveren. Zo ja dan wordt de optie omgezet in een boeking.
Wanneer u een definitieve boeking wilt plaatsen, noteren wij de gegevens van de reisgenoten en sluiten we eventueel een reis-/en of annuleringsverzekering voor u af. U ontvangt dan per mail (of per post) de bevestiging en tevens factuur. Daarop staan de data van aan- en restbetaling vermeld.
 
U kunt ook besluiten af te zien van de optie. Omdat een optie vrijblijvend is, zijn aan het annuleren van de voorboeking geen kosten verbonden.
 
Vanaf het moment dat u de factuur van ons ontvangt is de reservering gelijk aan normale reserveringen. Hierbij gelden de gebruikelijke voorwaarden.