We maken gebruik van cookies.  
background-image

Skigebied Spindleruv Mlyn

BEKIJK HIER ALLE ACCOMMODATIES IN DIT SKIGEBIED

 

Spindleruv-Mlyn wintersport     Spindleruv-Mlyn skigebied     Spindleruv Mlyn snowtubing

 

WINTERSPORT ŠPINDLERŮV MLÝN

 

De bekendste wintersportplaats van Tsjechië is natuurlijk Špindlerův Mlýn. Dit populaire skioord ligt in het hart van het Reuzengebergte en op zo'n 140 kilometer afstand van Praag. Špindlerův Mlýn ligt aan de rivier de Elbe en heeft een mooi centrum met vrolijk gekleurde huizen. Door de vele barretjes en restaurants in het centrum hangt er een gezellige en levendige sfeer in Špindlerův Mlýn. Het centrum is autovrij en parkeren kan bij de accommodaties of op het centrale parkeerterrein.
 

Hoogte 702-1235 meter
Km. aan pistes 25 km. waarvan 8 rood, 9 blauw, 3 zwart
Km. aan langlaufloipes 85 km.
Aantal sleepliften 16
Aantal stoeltjesliften 5
Sneeuwkanonnen ja
  PRIJSINFORMATIE SKIPASSEN EN SKILESSEN ŠPINDLERŮV MLÝN

 

SKIËN IN ŠPINDLERŮV MLÝN

De skipistes van Špindleruv Mlýn liggen op de hellingen van de bergen Medvedín, Front Planina, Hromovka en Mechovinec. De gevarieerde pistes zijn verdeeld over vijf gebieden. Het bekendste gebied is Svaty Petr. Hier zijn mooie blauwe pistes maar ook een zwarte afdaling die gebruikt wordt voor de worldcup. Op de zonnige hellingen van Medvedín is het heerlijk skiën en vanaf hier kunt u een skitocht langs de top maken. Hromovka heeft een lange verlichtte afdaling, erg leuk om in de avond te skiën! 

Labská en Horní Mísecky zijn prima geschikt voor gezinnen met kinderen. Met de gratis skibus reist u snel van het ene naar het andere gebied. Bijna alle pistes worden geprepareerd door sneeuwkanonnen. Špindleruv Mlýn is een skigebied met goede mogelijkheden voor zowel beginnende en ervaren skiërs. 

Kijk hier voor uitgebreide prijsinformatie over skipassen en skilessen in Špindleruv Mlýn.

 

SNOWBOARDEN ŠPINDLERŮV MLÝN

Snowboarders van alle niveaus kunnen hun hart ophalen in Špindleruv Mlýn. Bij Svatý Petr ligt onderaan de zwarte piste een SNOWpark dat geschikt is voor beginners en gevorderden. Er zijn verschillende obstakels, een U-ramp en een half-pipe. Bij Horní Mísečky is nog een tweede SNOWpark waar u komt via de stoeltjeslift naar Horní Mísečky-Medvědín. Hier is het genieten van de schansen, rails en boxen. Freestylers kunnen in deze SNOWparken hun hart ophalen. Erg leuk voor beginners en gezinnen is Funtrack Hromovka. Een golvende baan met allerlei kleine en lage hindernissen. Funtrack Hromovka is 's avonds verlicht. 

 

WINTERACTIVITEITEN IN ŠPINDLERŮV MLÝN

Zin in iets anders? Dan is er in Špindleruv Mlýn nog veel meer te doen! Vlakbij Svatý Petr vindt u de Hudy ijswand. Hier kunt u onder begeleiding ijsklimmen. Heel leuk om te doen is de 4 km. lange sleebaan, een spannend tochtje voor jong en oud! Of glij eens lekker door de sneeuw op een band in het snowtubing park. Een rondje schaatsen kan ook in Špindleruv Mlýn, er zijn in de winter twee ijsbanen. Heeft u even genoeg van de kou? Ga dan lekker naar het aquapark in Špindleruv MlýnDe omgeving van Špindleruv Mlýn is met zo'n 85 km. aan loipes ook zeer geschikt voor langlaufers.

Spindleruv Mlyn sleebaan     Spindleruv Mlyn snowboarden      Spindleruv Mlyn wintersport


Wilt u meer weten over wintersport in Tsjechië? Kijk dan hier voor informatie over alle skigebieden in Tsjechië.