We maken gebruik van cookies.  
background-image

Skigebied Jedlova

 

 

In het noorden van Tsjechië, aan de grens met Duitsland, ligt het Luzicke gebergte (Luzicke Hory). Deze mooie bergstreek staat bekend om de sprookjesachtige zandsteenformaties en bizarre rotslandschappen. Hier is het genieten van de schitterende en bijzondere natuur.


Prachtige natuur in Luzicky gebergte   Genieten van de natuur in Luzicky gebergte   Winter in Tsjechisch Zwiterserland

In de winter kan er ook geskied worden! Bij het plaatsje Jiretin pod Jedlovou liggen 2 kleine skigebieden. 

 

Skigebied Jedlova

Skigebied Jedlova beschikt over 2 pistes op de hellingen van de 776 meter hoge Jedlova. Er is 1 lange sleeplift van 1200 meter en 2 kindersleepliften. Het gebied heeft 3 kilometer aan afdalingen variërend in moeilijkheidsgraad van blauw tot zwart. Er kan hier les worden genomen en materiaal worden gehuurd. Voor alle adrenaline liefhebbers is er het Big Shock sneeuw park, vol met hindernissen en sprongen. Er is voldoende plaats om de auto te parkeren en onderaan de piste is een gezellig restaurantje. Het is mogelijk om les te nemen en skimateriaal te huren.

 

SKIGEBIED HORNI PODLUZI

Skigebied Horní Podluží heeft 3 afdalingen van elk ongeveer 650 meter met 2 sleepliften en een kindersleeplift. Uitstekend gebied voor de allerkleinste skïers om met skiën te beginnen. Skischool met kinderweide en gastvrije ontvangst door mascotte Timski. Parkeren kan vlakbij de piste en hier is ook een restaurant. Skimateriaal kan gehuurd worden en de pistes zijn ook 's avonds verlicht. 
 


Skiën in Tsjechie   Wintersport in Tsjechie   Skiën in het Luzicke gebergte in Tsjechie