We maken gebruik van cookies.  
background-image

Vakantiehuis in Tsjechië van een Nederlandse eigenaar

Tsjechië is een prachtig land om op vakantie te gaan. Het land is niet alleen een goede wintersportbestemming, maar ook een uitermate geschikte zomerbestemming. Bij Bohemia Travel kunt u uw vakantiehuis in Tsjechië boeken van een Nederlandse eigenaar! U geniet van de kwaliteit en de luxe die u in Nederland gewend bent en er zijn altijd Nederlands sprekende medewerkers ter plaatse. Zo kunt u zorgeloos op vakantie. We vertellen u er meer over.

vakantiehuis Tsjechië Nederlandse eigenaar    vakantiehuizen in Tsjechië met een Nederlandse eigenaar  zwembad  Leuk vakantiehuis nabij Praag van Nederlandse eigenaar

 

Tsjechië biedt alles voor een geslaagde zomervakantie

 

Voor wie in de zomermaanden nog nooit in Tsjechië is geweest, gaat een nieuwe wereld open. Ook voor mensen die al vaker in Tsjechië zijn geweest blijft dit land een populaire trekpleister. Dat is niet voor niets, want dit land is zeer divers en kent een rijke cultuur en de mooiste natuurgebieden. Tsjechië is relatief dichtbij huis, verrassend divers en uw geld is er net iets meer waard dan in veel andere landen. Ook is er voor elke leeftijdsgroep genoeg te doen. Of u nu op zoek bent naar een rustige zonvakantie, een actieve vakantie of een weekje genieten met het hele gezin; Tsjechië biedt het allemaal. Breng een bezoekje aan de hoofdstad Praag, het prachtige Lipnomeer of het Reuzengebergte. Waar u ook naartoe wilt; Bohemia Travel heeft in Tsjechië altijd een vakantiehuis van een Nederlandse eigenaar beschikbaar in de buurt van uw favoriete hotspot.

 

Waarom een vakantiehuis boeken bij Bohemia Travel?

 

Bohemia Travel is dé vakantiespecialist in Tsjechië. Wij vinden het enorm belangrijk om u een onbezorgde, fantastische vakantie te bezorgen in dit land. Daarom bezoeken wij al onze vakantiehuizen, villa’s, vakantieparken en appartementen in Tsjechië persoonlijk voordat wij deze aan u aanbieden. We willen dat al onze gasten volledig onbezorgd kunnen genieten van hun vakantie. Hierbij zijn luxe, comfort en een goede service erg belangrijk. Door een vakantiehuis in Tsjechië direct van een Nederlandse eigenaar te boeken, bent u verzekerd van luxe en comfort. Ook is altijd een Nederlands sprekende medewerker ter plaatse om u van de service te voorzien die u tijdens uw vakantie van ons nodig heeft.

 

Boek uw zorgeloze vakantie bij Bohemia Travel

 

Als u een vakantiehuis in Tsjechië van een Nederlandse eigenaar bij ons boekt, weet u zeker dat u in goede handen bent. Wilt u op vakantie in Tsjechië? Ieder van ons komt al meer dan 30 jaar in dit land. We kunnen alle prachtige bezienswaardigheden uit persoonlijke ervaring aanraden en u precies vertellen wat u gezien móet hebben. Bij ons haalt u het maximale uit uw verblijf in Tsjechië. Wenst u meer informatie of mogen we u helpen bij het samenstellen van uw vakantie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar  +31 76 520 19 28 of door een e-mail te sturen naar info@bohemia.nl. We helpen u graag. Wacht niet langer en boek direct uw vakantiehuis in Tsjechië van een Nederlandse eigenaar!

Kasteel in Tsjechie  Benecko  kano in tsjechie  Geniet van het Boheems paradijs vanuit je vakantiehuis in Tsjechië met Nederlandse eigenaar