We maken gebruik van cookies.  
background-image

Skigebied Svoboda nad Upou

BEKIJK HIER ALLE ACCOMMODATIES IN DIT SKIGEBIED

 

Skigebied Svoboda nad Upou      Svoboda nad Upou skigebied      Skigebied in Svoboda nad Upou

 

WINTERSPORT SVOBODA NAD UPOU

Svoboda nad Úpou is een leuk wintersportplaatsje met een kwalitatief goed onderhouden piste in Tsjechië. Het dorpje Svoboda nad Upou ligt een paar kilometer ten zuiden van Janské Lázně, in het Reuzengebergte. Het bergdorpje is vooral bij gezinnen een geliefde bestemming voor een wintersportvakantie.
Het skigebied van Svoboda nad Úpou heet Ski areal Duncan en bevindt zich net buiten het dorp, aan de weg naar Janské Lázně. 
 

Hoogte 530-600 meter
Km. aan pistes 1,1 km. alleen blauw
Km. aan langlaufloipes 2 km.
Aantal sleepliften 3
Aantal stoeltjesliften Nee
Gondel Nee
Sneeuwkanonnen Ja
  PRIJSINFORMATIE SKIPASSEN EN SKILESSEN SVOBODA NAD UPOU


SKIËN IN SVOBODA NAD UPOU

Skigebied Svoboda nad Úpou is met 3 liften en blauwe afdalingen een uitstekende plek om te leren skiën. Bij de sleepliften is een skischool voor kinderen en volwassenen, waar ook skimateriaal kan worden gehuurd. Aan het einde van de skipiste is een restaurantje met terras waar u vanaf het terras op de piste uit kijkt. Zo kunt u de vorderingen van uw kinderen van dichtbij bewonderen! Op één van de afdalingen is een permanente slalom met snelheidsmeter uitgezet. Twee van de afdalingen zijn open voor avond skiën. Voor het avond skiën wordt een apart tarief gerekend.
Voor Ski areal Duncan in Svoboda nad Úpou kunt u een dagpas of halve dagpas kopen. Het is ook mogelijk om een skipas te kopen voor het grote skigebied waar Svoboda nad Úpou deel van uit maakt, Cerna Hora-Pec. Kijk hier voor uitgebreide prijsinformatie over skipassen en skilessen in Svoboda nad Upou.

 

Skiën in Svoboda nad Upou      Skiën in skigebied Svoboda nad Upou      Skigebied Svoboda nad Upou

 

ANDERE SKIGEBIEDEN IN DE OMGEVING


Het skigebied van Svoboda nad Upou is aangesloten op de skigebieden van Pec pod SněžkouJanské Lázně, Velká Úpa en Cerny Dul.
Dit fantastische skigebied heet Cerna Hora-Pec.

Met de skibus reist u van het ene naar het andere skigebied. Tussen Pec pod Sněžkou en Janské Lázně brengt een speciaal sneeuwvoertuig de skiërs over de toppen van Cerna Hora van het ene skigebied naar het andere. Een leuk tochtje!

Voor het hele gebied is één skipas geldig. Kijk hier voor uitgebreide prijsinformatie over skipassen en skilessen in Cerna Hora-Pec
BEKIJK HIER DE PISTEKAART

Wilt u meer weten over wintersport in Tsjechië? Kijk dan hier voor informatie over alle skigebieden in Tsjechië.