We maken gebruik van cookies.  
background-image

Wie zijn wij

BOHEMIA TRAVEL IS AL VANAF 1998 GESPECIALISEERD IN TSJECHIË !

 

Al ruim 30 jaar bezoeken wij al onze huizen zelf, hebben we een groot netwerk kunnen opzetten in Tsjechië en doen dit werk met enorm veel plezier en enthousiasme.

Wij kennen niet alleen onze vakantiehuizen door en door, maar ook het prachtige land Tsjechië. Al reizend door de prachtige natuur is ons geen enkel plekje meer onbekend.

 

Bohemia Travel werkt zonder tussenkomst van reisbureaus en stelt haar eigen reizen samen én verkoopt in eigen beheer. Dat betekent een korte lijn tussen producent en consument en een soepele, directe communicatie tussen u en Bohemia Travel, op het moment dat het u uitkomt. Bohemia Travel waarborgt een kwalitatief goed product en een prima service ter plaatse.

 

Wij bezoeken al onze vakantiehuizen zelf en maken ook de foto's. Hierdoor weten wij alles over onze vakantiehuizen, zelfs wat voor kleur behang erop de muur zit. Wij vinden dit bijzonder belangrijk, zodat wij u een onbezorgde vakantie kunnen bieden. Heeft u twijfel over een vakantiehuis: bel ons!

 

Buiten ons kantoor in Breda beschikt Bohemia Travel  over een eigen kantoor in Tsjechië. Altijd handig om in Tsjechië iemand te hebben die u met raad en daad bijstaat. Onze collega's spreken bovendien Nederlands.

Uiteraard zijn wij aangesloten bij de SGR! (nummer 2431)

 

Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09.00 - 18.00 uur (veelal met uitloop)

Zaterdag 10.00 - 17.00 (alleen mobiel)

 

Contactgegevens:

Bohemia Travel B.V.

Zwaardvegerstraat 16

4813 CS BREDA

 

Tel:     076-5201928
Mobiel: 06-513 65 155

Email: info@bohemia.nl

 

SGR - Stichting Garantiefonds Reisgelden

Bohemia Travel is aangesloten bij de SGR, deelnemer 2431
Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Ook voor Belgische gasten geldt deze garantie.