We maken gebruik van cookies.  
background-image

Skigebied Bublava-Stribrna

BEKIJK HIER ALLE ACCOMMODATIES IN DIT SKIGEBIED
 

Bublava Stribrna wintersport Ertzgebergte     Bublava Stribrna wintersport Ertzgebergte     bublava-stribrna wintersport ertzgebergte  


Het kleine bergdorp Bublava ligt in het mooiste gedeelte van het Krusne Gebergte (Ertzgebergte), vlakbij de Duitse grens. Dit moderne en compacte Bublava-Stříbrná skigebied biedt voor iedere ski en snowboard liefhebber wat wils.

De brede blauwe pistes zullen vooral beginnende skiërs zeer aanspreken maar ook voor ervaren skiërs zijn hier een paar leuke afdaligen. Bublava is een over het algemeen rustig gebied waar de wachttijden bij de lift meestal kort zijn. De liften zijn tot 20.00 uur open en een groot gedeelte van het gebied is verlicht voor het sprookjesachtige avond skiën. 

Voor gezinnen met kinderen zijn er twee “speeltuinen” waar de kinderen voor CZK 150 per dag (€ 6) met het liftje kunnen oefenen en kunnen spelen. Ook is hier een skihut waar de kleintjes even op kunnen warmen en lekker kunnen spelen. Voor snowboarders is er een funpark met hindernissen en sprongen. Langlaufloipes zijn er volop, het is ook mogelijk om naar Duitsland te langlaufen. 

Direct aan de piste ligt een restaurant en hier is ook de mogelijkheid om skispullen te huren en lessen te nemen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. 

Vanaf 3 dagen is de skipas ook geldig in skigebied Schöneck op zo'n 15 km. afstand van Bublava in Duitsland op voorwaarde dat u per dag maar in één van de gebieden gaat skiën. Zie voor meer info de prijslijst.SKIGEBIED BUBLAVA STRIBRNA
 

Hoogte 610-802 meter
Km. aan pistes 5 km. waarvan 5 blauw, 3 rood, 1 zwart
Km. aan langlaufloipes 150 km.
Aantal sleepliften 7
Aantal stoeltjesliften 1
Sneeuwkanonnen Ja
Prijsindicatie Skipas Bublava-Stribrna
Dagkaart volwassenen / 10% korting 65+ ca. 450 CZK (ca. € 18)
Dagkaart kinderen van 6 t/m 15 jaar  ca. 325 CZK (ca. € 13)
Weekkaart volwassenen / 10% korting 65+ ca. 2350 CZK (ca. € 94)
Weekkaart kinderen van 6 t/m 15 jaar ca. 1600 CZK (ca. € 64)
Prijsindicatie Skihuur/schoenen/stokken 6 dagen
Volwassenen ca. 1600 CZK (ca. € 64)
Kinderen tot 140 cm. lengte ca. 1050 CZK (ca. € 42)
Prijsindicatie Skilessen
Volwassenen en kinderen op aanvraag
Volwassenen en kinderen op aanvraag
Skischolen en verhuur Skischool Bublava