We maken gebruik van cookies.  
background-image

Actieve vakantie Tsjechie


Prachtige fietsroutes in Tsjechie voor uw actieve vakantie  wandel- en fietspaden in Tsjechië voor uw actieve vakantie  Actieve vakantie tsjechie

 

Bent u op zoek naar een actieve vakantie in Tsjechië? Bohemia Travel heeft een uitgebreid aanbod actieve vakanties in Tsjechië. Denk hierbij aan wandelvakanties, fietsvakanties, outdoor vakanties, visvakanties of hiking vakanties. Tsjechië is een fantastisch land om op vakantie te gaan. Wilt u meer te weten komen over het land? Bekijk dan onze pagina met weetjes over Tsjechië.

 

 

Verschillende wandelgebieden

Er zijn talloze gebieden in Tsjechië waar u uitstekend kunt wandelen en andere activiteiten kunt beoefenen. Eén van de bekendste wandelgebieden ligt in de Šumava, ook wel Boheems Woud genoemd. Het wandelen hier biedt oneindige mogelijkheden, van wandelen in de bergen tot aan wandelen door de bossen. Een ander bekend wandelgebied is het Nationaal Park Křivoklátsko, in dit nationale park bevinden zich onder andere verschillende kastelen waar u kunt genieten van geweldige rondleidingen.

 

Diverse kanotochten

Eén van de beroemdste rivieren van Tsjechië is de Berounka rivier. Deze rivier is ongeveer 139 kilometer lang en hier kunt u in bepaalde gedeeltes raften en kanoën. Ideaal voor het gezin met al wat oudere kinderen of gewoon lekker met z’n 2en. Bent u op zoek naar een actieve kano vakantie in Tsjechië? In dat geval bent u bij Bohemia Travel zeker bij het juiste gespecialiseerde reisbureau.

 

Visvakantie in Tsjechië

Vissen is in Tsjechië echt een genot om te doen. De verschillende grote rivieren en diverse meertjes bieden een veelzijdig aanbod aan plekken om te vissen. In de beken kunt u terecht als u graag aan vliegvissen doet of bijvoorbeeld regenboogforellen wilt vangen. De meren lenen zich goed voor 

onder andere snoek, zalm en baars. Wilt u tijdens uw actieve vakantie in Tsjechië lekker vissen? Voorkom teleurstelling en laat u eerst informeren over de gebieden waar een vergunning vereist is. Wij adviseren u graag.

 

Boek uw actieve vakantie bij Bohemia Travel

Bohemia Travel is gespecialiseerd in rustgevende én actieve vakanties in het mooie Tsjechië. Wilt u meer informatie over het land of ontvangt u graag advies over de meest geschikte vakantie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via +31 76 520 19 28 of via info@bohemia.nl. We helpen u heel graag met het maken van de juiste keuze. Aarzel niet langer en boek direct uw actieve vakantie in Tsjechië!

Actief raften in het Boheems Paradijs in Tsjechie  Klimmen en klauteren in Tsjechisch Zwitserland  Boomkroonpad in Lipno