We maken gebruik van cookies.  
background-image

Skigebied Dolni Dvur

Wintersport Dolni Dvur     Dolni Dvur winterpsort     Dolni Dvur skiën

 

wintersport in Dolní Dvůr

Het skigebied van Dolní Dvůr is zeer geschikt voor een gezellige familie skivakantie. Het skigebied ligt in het oosten van het Reuzengebergte op twee tegenovergestelde hellingen in het dorpje Dolní Dvůr. Dit kleine skigebied is vooral geschikt voor beginnende skiërs, klein en groot!


skiën in Dolní Dvůr

Het resort ligt in een rustig deel van het Reuzengebergte maar toch ook vlakbij de grotere skigebieden van Vrchlabi (10 km.) en Cerny Dul (9 km.). Voor de kleintjes is er een Kid Park met twee liften en 's avonds zijn de pistes open. Er is ook een snelheidsmeter, een minilift en een snowpark met een eenvoudige slalom. In het servicegebouw is een gezellige skibar, skischool en hier is ook skimateriaal te huur. Alle afdalingen worden dagelijks geprepareerd en er zijn sneeuwkanonnen. Parkeren kan aan de voet van de piste. Kortom, aan alles is gedacht in dit knusse skigebied! KIJK HIER VOOR PRIJSINFORMATIE OVER SKIPASSEN-SKILESSEN-SKIVERHUUR

 

langlaufen in Dolní Dvůr

Langlaufen en wandelen kan in de directe omgeving. Rondom Dolní Dvůr ligt zo'n 12,5 km. aan bewegwijzerde paden. De routes worden regelmatig aangepast.  

 

andere skigebieden in de omgeving
 

Net buiten Dolní Dvůr vindt u de kleine skiarealen Luisino en Strážné, leuk om een keer af te wisselen. Vanuit Dolní Dvůr is het maar 9 km. rijden naar skigebied Černý Důl. Dit skigebied is onderdeel van het grote skigebied Cerna Hora-Pec. Zeer geschikt voor de meer ervaren skiërs. Ook een interessant skigebied is skigebied Vrchlabi op maar 15 minuten rijden. En het beroemde skioord Špindlerův Mlýn ligt op 25 km. afstand.