We maken gebruik van cookies.  
background-image

Wintersport-Tsjechie

BEKIJK HIER ALLE WINTERSPORT ACCOMMODATIES IN TSJECHIË

 

Skivakantie Tsjechië      Vakantiehuizen winter Tsjechie      Vakantiehuis Tsjechië wintersport            

 

EEN VAKANTIEHUIS IN TSJECHIË BOEKT U BIJ BOHEMIA TRAVEL

Al meer dan 25 jaar verhuurt Bohemia Travel vakantiehuizen, villa's en appartementen in Tsjechië voor de wintersport. Deze accommodaties in Tsjechië bezoeken wij allemaal zelf en wij maken ook onze eigen foto's van deze vakantiehuizen. Wij beschikken over een eigen kantoor met Nederlands sprekende mensen in Tsjechië. Lekker makkelijk! Bohemia Travel heeft een hecht team en is volledig gespecialiseerd in vakantiehuizen in Tsjechië. U krijgt altijd iemand aan de lijn die daadwerkelijk de vakantiehuizen in Tsjechie heeft bezocht. Welkom in Tsjechië, welkom bij Bohemia Travel voor uw wintersportvakantie!

Wintersport in Tsjechië is mogelijk in het populaire Reuzengebergte, West-Bohemen en bij het Lipnomeer. In deze gebieden van Tsjechië hebben wij dan ook een ruim en fraai aanbod aan vakantiehuizen. Bekijk ons aanbod aan winter vakantiehuizen online.

 

WINTERSPORT TSJECHIË

Wintersport in Tsjechië is zeer betaalbaar en Tsjechië is een ideale wintersportbestemming voor families, vrienden en grotere groepen. U zult positief verrast zijn over de moderne en luxe skivoorzieningen. Vanaf december t/m maart bent u haast altijd verzekerd van voldoende en prima sneeuw. In Tsjechië wordt uitstekend skiles gegeven en kunt u de nieuwste skimaterialen huren. Kinderen krijgen op een speelse manier, vakkundig ski les en pikken dit enorm makkelijk op. De skipassen in Tsjechië zijn voordelig en dat geldt natuurlijk ook voor de skilessen, materiaalhuur, horeca en levensonderhoud.


Diverse stadjes en dorpen in de bergen, zoals HarrachovSpindleruv Mlyn, Rokytnice nad JizerouPec pod Snezkou en Lipno nad Vltavou hebben zich tot gezellige wintersportplaatsjes ontwikkeld met leuke barretjes en restaurants, waar u uitstekend kunt eten. De skipistes worden uitstekend geprepareerd met de nieuwste technieken. De skigebieden in Tsjechië worden meer en meer met elkaar verbonden, zodat ook de meer ervaren skiër veel plezier zal beleven op de besneeuwde hellingen van de prachtige Tsjechische bergen! skigebeiden Tsjechië      Wintersport in Tsjechie      Langlaufen en wandelen in Tsjechië          

WIJ ZIJN LID VAN DE SGR

Bohemia Travel is lid van de Stichting Graantiefonds Reisgelden (SGR). U loopt dus geen enkel financieel risico. 

De voordelen voor een wintersportvakantie bij Bohemia Travel nog even op een rijtje:

 

 Alle vakantiehuizen worden door Bohemia Travel zelf bezocht
 Ruim 28 jaar ervaring met wintersport in Tsjechië
 Uitgebreide informatie bij reservering van een wintersportvakantiehuis
 Goedkope en ruime mogelijkheden voor ski lessen, skiverhuur en skipassen
 Eigen Nederlandstalige medewerkers in Tsjechie
 Bohemia Travel is aangesloten bij de SGR, dus u loopt geen enkel financieel risico

 

IN TSJECHIË VINDT U EEN GESCHIKT VAKANTIEHUIS VIA BOHEMIA TRAVEL