We maken gebruik van cookies.  
background-image

Skigebied Zacler-Prkenny Dul

BEKIJK HIER ALLE ACCOMMODATIES IN DIT SKIGEBIED

 

skigebied Žacléř Prkenný Dul       Žacléř Prkenný Dul skigebied       Žacléř Prkenný Dul wintersport

 

WINTERSPORT ŽACLÉŘ PRKENNÝ DŮL

De bergdorpjes Žacléř en Prkenný Důl liggen in het oostelijk deel van het Reuzengebergte, een paar kilometer van de Poolse grens. Žacléř is het grootste van de twee dorpjes en hier zijn enkele restaurantjes en winkels met levensmiddelen. Het gehuchtje Prkenný Důl ligt tegen Žacléř aan. 

 

Hoogte 600-850 meter
Km. aan pistes 5,5 km. waarvan 1 rood, 5 blauw, 1 zwart
Km. aan langlaufloipes 50
Aantal sleepliften 5
Aantal stoeltjesliften 1
Sneeuwkanonnen Ja
  PRIJSINFORMATIE SKIPASSEN EN SKILESSEN ZACLER-PRKENNY DUL

 

SKIËN IN ŽACLÉŘ PRKENNÝ DŮL

Skigebied Arrakis ligt aan de doorgaande weg, tussen de twee dorpen in. Iets verderop in Prkenný Důl (1 km.) ligt skigebied Brett. De afdalingen van skiareal Arrakis zijn gevarieerd en het is hier heerlijk rustig skiën. Vooral voor beginnende skiërs en kinderen is deze omgeving heel geschikt. Aan de piste is een barretje en 100 meter verderop kunt u terecht in een gezellig restaurant. Ook de afdalingen bij skigebied Brett zijn voor beginners en gezinnen met kinderen heel aantrekkelijk. In het familieparkje wordt les gegeven, er is snowtubing en een prima restauarant. Accommodaties van dit parkje liggen aan de piste. Fijne plek voor een familievakantie! 
Parkeren is bij beide skigebieden gratis.

 

 

langlaufen IN ŽACLÉŘ PRKENNÝ DŮL

In Žaclér eindigt de langlaufroute Krkonošská magistrála. Dit 90 kilometer lange, goed geprepareerde pad, loopt tot aan Harrachov. Op 30 plaatsen langs de route zijn panoramakaarten geplaatst om de weg te vinden. Prachtig om te langlaufen! In Žaclér kunt u met de arrenslee een tocht maken door de prachtige winterse omgeving.

 

Wintersport Zacler-Prkenny Dul      Wintersport Zacler-Prkenny Dul familievakantie      Wintersport in Zacler-Prkenny Dul

 

SKIGEBIEDEN IN DE OMGEVING VAN ŽACLÉŘ PRKENNÝ DŮL

Vanuit Žacléř-Prkenny Dul rijdt u in 20 minuten naar het grootste skigebied van Tsjechië skiresort Cerna Hora-PecDe hierbij aangesloten skigebieden zijn Pec pod SnezkouJanske LazneVelká ÚpaCerny Dul en Svoboda nad Upou

Wilt u meer weten over 
wintersport in Tsjechië? Kijk dan hier voor informatie over alle skigebieden in Tsjechië.