We maken gebruik van cookies.  
background-image

Skigebied Lipno

BEKIJK HIER ALLE ACCOMMODATIES IN DIT SKIGEBIED

 

Skigebied Lipno nad Vltavou     Lipno nad Vltavou snowboarden     skigebied in Lipno nad Vltavou

 

Skigebied LIPNO 

Kent u skigebied Lipno in Tsjechië? Als u een onvergetelijke wintersport wilt, boekt u bij Bohemia Travel een van de accommodaties in dit heerlijke skigebied. Het dorpje Lipno nad Vltavou ligt in het zuiden van Tsjechië in het Boheemse woud aan het Lipnomeer. Op de hellingen van de berg Kramolin (990 meter) vindt u het skigebied Lipno. Het dorpje is een geliefde wintersportbestemming met een breed aanbod van verschillende winteractiviteiten. Ontdek het skigebied zelf en kom skiën in Lipno!
 

Hoogte 709-900 meter
Km. aan pistes 11,1 km. waarvan 2 rood, 7 blauw
Km. aan langlaufloipes 39 km. 
Aantal sleepliften 4
Aantal stoeltjesliften 3
Sneeuwkanonnen Ja
  PRIJSINFORMATIE SKIPASSEN EN SKILESSEN LIPNO NAD VLTAVOU

 

SKIËN IN LIPNO

U kunt heerlijk skiën in skigebied Lipno. Het gebied kent moderne en uitstekende voorzieningen voor met name beginnende wintersportfanaten. Gezinnen met jonge kinderen kunnen hier van de brede en vrij vlakke pistes naar beneden. Skigebied Lipno is daarom met name ideaal voor mensen die voor het eerst gaan skiën of snowboarden. Bekijk ook onze prijsinformatie over skipassen en skilessen in Lipno nad Vltavou

 

Wintersport voor kinderen

Lipno skiresort is de perfecte locatie voor een heerlijke wintersport met kinderen. De skimogelijkheden zijn uitstekend verzorgd en u vindt hier ook het kinderskispark Fox Park Kapitein Lipanek. Dit park bevat speciale kinderliften, snowtubing, een sprookjessalom en een speeltuin. Voor de allerkleinsten tot 4 jaar is er nog Bambiniland. In dit kinderpark wordt les gegeven en kan skimateriaal gehuurd worden. Het Foxpark is 's avonds tot 20.00 verlicht om te sleeën en te bobsleeën. Ook de 1300 meter lange Jezerni afdaling is ’s avonds tot 21.00 verlicht. Vlakbij het kinderpark vindt u ook nog een bobsleebaan van 1000 meter lengte, een leuke rit voor jong en oud. Op een speciaal crossparcours kunnen jong en oud meten hoe snel het parcours wordt afgelegd, leuk en uitdagend om te doen!  Parkeren kan bij het vertrekpunt van stoeltjeslift Lipnoexpress, hier is een groot parkeerterrein met gratis parkeergelegenheid.  Kortom, skigebied Lipno is een waar winterparadijs voor kinderen.

 

Skiën én sNOWBOARDEN IN skigebied LIPNO 

Lipno is niet alleen prachtig om te skiën, maar is ook een aantrekkelijke bestemming om te snowboarden. Wie wilt snowboarden in Lipno kan terecht in een waar snowpark vol schansen en hindernissen. Op deze plek kunnen freestylers heerlijke sprongen maken en de coolste tricks oefenen. De obstakels in het park worden regelmatig anders ingedeeld. Geen één wintersport in Lipno is daarom hetzelfde.
 

WINTERACTIVITEITEN skigebied LIPNO 

Naast skiën en snowboarden zijn er nog voldoende andere winteractiviteiten in Lipno nad Vlatavou te vinden. Als het Lipnomeer bevroren is, wordt er een 11 kilometer lange schaatsweg gemaakt van ongeveer 6 tot 8 meter breed. U kunt ook naar het ‘boomtoppen pad’ op de top van de berg Kramolin. Hier kunt u over een houten wandelpad lopen tussen de boomtoppen door. Gegarandeerd een mooi uitzicht! Om volledig tot rust te komen, kunt u heerlijk zwemmen in zwembad Aquaworld. Of bezoek eens het romantische stadje Cesky Krumlov. Skigebied Lipno is een fantastische wintersportbestemming voor zowel de actieve sporter als de vakantieganger die wilt genieten van het winterlandschap.
 

Bobsleebaan in Lipno nad Vltavou      Lipno nad Vltavou snowboarden      Stoeltjeslift in Lipno nad Vltavou

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over wat u allemaal kunt doen in Lipno? Neem contact op met Bohemia Travel. Al meer dan 30 jaar zijn wij specialist en helpen wij u graag bij uw keuze voor een vakantie in Tsjechië. Bekijk onze accommodaties en boek direct online.

 

Wilt u meer weten over wintersport in Tsjechië? Kijk dan hier voor informatie over alle skigebieden in Tsjechië.