We maken gebruik van cookies.  
background-image

Wandelen in Tsjechie

Van Malá Úpa naar de Sněžka op uw wandelvakantie in Tsjechie  Wandelen in de Sumava in Tsjechië  Heerlijke Sumava wandelroute van Tsjechië

 

Wandelt u graag? Dan is Tsjechië een land dat u zeker een keer bezocht moet hebben. De urenlange wandelpaden door het bos of langs de rivier laten u zonder enige twijfel zorgeloos genieten van uw vakantie. Wandelen in Tsjechië is een genot om te doen, naast de mooie natuur vindt u in Tsjechië ook adembenemende kastelen. Kortom: de ideale wandelvakantie vindt plaats in Tsjechië!

 

 

Wandelvakantie Tsjechië

Als u op zoek bent naar een wandelvakantie in Tsjechië, zoek dan niet langer want bij Bohemia Travel bent u aan het juiste adres. Wij specialiseren ons in vakantiehuizen in Tsjechië, daarnaast adviseren we onze bezoekers graag over de eindeloze mogelijkheden die het land Tsjechië te bieden heeft. Met name de wandelgebieden in dit land zijn spectaculair en zeker de moeite waard. We adviseren u graag over alle mooie plekken die u kunt tegenkomen tijdens het wandelen in Tsjechië.

 

Verschillende wandelroutes

Er zijn zoveel verschillende wandelroutes in Tsjechië dat we ze jammer genoeg niet allemaal kunnen benoemen. We hebben ons best gedaan om de mooiste, beste en meest indrukwekkende wandelroutes voor u te verzamelen op onze website, zodat u een onvergetelijke wandelvakantie in Tsjechië tegemoet gaat. Enkele keuzes van Bohemia Travel zijn:

 

Boek uw vakantie bij Bohemia Travel

Bohemia Travel is gespecialiseerd in wandelvakanties in het geweldige Tsjechië. Wilt u ook lekker gaan wandelen in Tsjechië? Wij geven graag advies over uw toekomstige vakantie. Bij vragen kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via +31 76 520 19 28 of info@bohemia.nl. We helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Weet u al precies waar u naartoe wilt? Aarzel dan niet langer en boek direct uw wandelvakantie in Tsjechië!