We maken gebruik van cookies.  
background-image

Lhotameer

Het Lhotameer, prachtig recreatiemeer in Midden Bohemen. 
 

 

Lhotameer in Midden Bohemen, mooi recreatiemeer met veel voorzieningen.     Lhotameer in Midden Bohemen, mooi recreatiemeer met veel voorzieningen voor kinderen.     Lhotameer in Midden Bohemen, mooi recreatiemeer in naaldbomenbos met voldoende schaduw.    

Deze voormalige zandgroeve is omgetoverd tot een heerlijk zwemmeer met veel voorzieningen. 

Het meer is zo'n 300 bij 800 meter groot en wordt omringd door zandstrandjes, grasveldjes en schaduwrijke naaldbomen. Geniet van het zuivere water en de frisse geur van het dennenbos. Hier is het echt heerlijk toeven op een zomerse dag!

Kinderen zullen zich hier prima amuseren op de schommels, glijbanen en klimrekken. En natuurlijk ontbreekt ook de midgetgolfbaan niet, leuk voor jong en oud!

Lhota recreatiemeer paradijs voor kinderen     Het mooie Lhotameer in Midden Bohemen, leuk met kinderen.      Speeltuin in het bos bij het Lhotameer in Tsjechië.

De vele gezellige strandtentjes serveren een gevarieerd menu. Van een simpel frietje of ijsje tot een zalige smoothie en vegetarische dis. Voor elk wat wils. 

Genieten van een heerlijke smoothie aan het strand van het Lhotameer in Tsjechië.      Lekker relaxen aan het strand van het Lhotameer in Midden Bohemen.      Voor elk wat wils, van pannenkoeken en friet tot vegetarisch en glutenvrij en bij het Lhotameer in Tsjechië.


Zin in wat meer actie? Dat kan! Sportmogelijkheden te over. Een beachvolleybal- en beachtennisbaan, een voetbalveld, midgetgolf, een teqball- of pingpongtafel en verhuur van waterfietsen en paddleboards is allemaal beschikbaar. In de weekenden worden er ook toernooitjes georganiseerd en is het mogelijk om yogalessen op een paddleboard te volgen.

Lekker het water op, kano varen op het Lhotameer.      Lhota recreatiemeer in Tsjechië, voor de ultieme balans, yoga op een paddleboard.     Het Lhota recreatiemeer in Midden Bohemen, leuk voor een sportief dagje uit!          

De kwaliteit van het water wordt zorgvuldig in de gaten gehouden en met behulp van zonne-energie wordt het water gezuiverd. Een gedeelte van het strand is afgesloten voor nudisten. Sanitaire voorzieningen zijn ruim aanwezig en goed verzorgd. Bij het meer is een groot parkeerterrein onder de bomen. Voor entreeprijzen en meer informatie kijk op Jezero Lhota.