We maken gebruik van cookies.  
background-image

Vakantie Tsjechie

Vakantie Tsjechië 2023

Het is al weer winter maar toch snakken al veel mensen weer naar een heerlijk warme zonvakantie. En hoe kunt u uw vakantie in 2023 nu beter doorbrengen dan in Tsjechië? Tsjechië is een erg veelzijdige zonbestemming en u kunt er heel veel kanten op. Waar u ook naartoe wilt in Tsjechië, de vakantie is altijd betaalbaar, gezellig én geschikt voor jong en oud! Bohemia Travel is dé Tsjechië specialist en ook voor uw vakantie in 2023 helpen we u graag bij het samenstellen van uw ideale vakantie. Gaat uw voorkeur uit naar een actieve vakantie, een cultuurvakantie of wilt u juist lekker luieren tijdens uw zomervakantie in 2023?

 

Vakantie Tsjechie 2023   zomervakantie 2023   vakantie Tsjechië in 2023   zomer 2023 vakantie boeken naar Tsjechie

 

CULTUUR SNUIVEN EN HET BRUISENDE LEVEN IN PRAAG

Tsjechië, met Praag in het bijzonder, kenmerkt zich door de authentieke oude gebouwen, kronkelende straatjes en de gemoedelijke sfeer. De hoofdstad van Tsjechië kent bijzondere bezienswaardigheden die u tijdens uw vakantie in 2023 gezien moet hebben. Breng een bezoekje aan het Oude Stadhuisplein, bewonder de Astronomische Klok en geniet van het uitzicht vanaf de Karelsbrug. Het zijn allemaal absolute highlights in Praag. Wordt het u allemaal even te veel? Rust dan even uit op een van de levendige terrasjes onder het genot van een goedkoop biertje!

Ook als u van nieuwbouw, hippe architectuur, uitgebreid shoppen en van het nachtleven houdt moet u in Praag zijn. Het nieuwe gedeelte van de stad beschikt over een uitgebreid winkelcentrum, heel veel bierbrouwerijen en een bruisend nachtleven. In de hoofdstad van Tsjechië kunt u uw vakantie in 2023 zo rustig of actief beleven als u zelf wilt. Praag biedt alles voor een heerlijke vakantie.

 

ACCOMMODATIES IN PRAAG

Bohemia Travel heeft in de hoofdstad van Tsjechië een ruim assortiment aan vakantiehuizen, villa’s en hotels beschikbaar voor uw vakantie in 2023. Klik op één van de accommodaties om de omschrijvingen, precieze locatie, foto’s prijzen én beoordelingen te kunnen zien.

 

HET REUZENGEBERGTE

Ook de echte avonturier komt in Tsjechië aan zijn trekken. Het Reuzengebergte ligt vlakbij de grens van Polen. Het gebergte is ongeveer 40 kilometer lang, 20 kilometer breed en het hoogste punt is 1600 meter hoog. Dit gebied is met uitstek geschikt voor een goede wandeling of een uitdagende fietstocht, waar de natuurliefhebber kan genieten van al het moois dat dit unieke natuurgebied te bieden heeft. Na uw actieve, intensieve dag kunt u heerlijk uitrusten in een wellness chalet met zwembad, dat zich op steenworp afstand van het Reuzengebergte bevindt.

 

LIPNOMEER

Ook als u van een watersport- en relax vakantie houdt, moet u in 2023 in Tsjechië zijn! Het Lipnomeer ligt in het nationale park Sumava en is een bijna 50 kilometer lang stuwmeer. In de zomer is het Lipnomeer een leuke bestemming om diverse watersporten te doen. Ook kunt u hier ontspannen wandelen, fietsen, bootje varen en natuurlijk genieten van het mooie blauwe zwemwater en de zon. Ook in dit gebied hebben we bij Bohemia Travel een ruim aanbod aan vakantiewoningen.

 

HISTORIE IN TSJECHIË

Wie op vakantie naar Tsjechië gaat, kan niet om de rijke cultuur heen. Dit land zit vol historie en daar is Broumov een goed voorbeeld van. Dit kleine historische stadje kent mooie kloosters en het oudste bewaard gebleven houten kerkje van het land. Als u dan toch op de historische tour bent, is ook Pilsen, de vierde grootste stad van Tsjechië, zeker een bezoek waard. Hier vindt u oude kathedralen, verschillende musea en het ondergrondse gangenstelsel van de binnenstad.

 

WAAROM UW VAKANTIE BOEKEN BIJ BOHEMIA TRAVEL?

Bohemia Travel is al vele jaren de Tsjechië specialist. Ieder van ons komt al meer dan 32 jaar in dit prachtige land. We hebben alle prachtige toeristische en niet-toeristische bezienswaardigheden ontdekt en kunnen u zodoende uit persoonlijke ervaring alles aanraden en vertellen over wat u gezien moet hebben. Alle accommodaties die op onze website beschikbaar zijn bezoeken we persoonlijk. Zo weten we zeker dat de accommodaties aan onze hoge kwaliteitsstandaarden voldoen. Waar u ook naartoe gaat; Nederlands sprekende medewerkers zijn altijd ter plaatse om u van de service te voorzien die u tijdens uw vakantie van ons nodig heeft.

 

BOEK NU UW ZORGELOZE VAKANTIE IN TSJECHIË VOOR 2023

Wilt u in 2023 op vakantie naar Tsjechië? Bij Bohemia Travel haalt u het maximale uit uw verblijf in Tsjechië. Wenst u meer informatie of mogen we u helpen bij het samenstellen van uw vakantie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar  +31 76 520 19 28 of door een e-mail te sturen naar info@bohemia.nl. We helpen u graag.