We maken gebruik van cookies.  
background-image

CORONA

De huidige situatie van Covid-19:

 

Bij Bohemia Travel doen wij er alles aan om onze gasten te helpen met de gevolgen van de Covid-19 pandemie.

Wij hopen dat u huidige reservering gewoon door kan gaan. Echter begrijpen wij dat de huidige situatie veel onduidelijkheid geeft. Daarom willen wij zeker zijn dat u op de hoogte van de opties die u heeftmet betrekking tot uw verblijf. 

 

WINTERSPORT 2020 - 2021

Voor reserveringen gemaakt na 1 oktober 2020 geldt dat u nog tot vier weken voor vertrek gratis kunt annuleren.

Voor reserveringen gemaakt voor 1 oktober 2020 gelden de algemene annuleringsvoorwaarden. Mocht u willen annuleren dan kunnen wij eventueel met de huiseigenaars overleggen of we tot een andere regeling kunnen komen.

 

VOORJAAR - ZOMER - NAJAAR 2021 :

Boekt u voor 1 maart 2021 uw zomer of voorjaarsvakantie dan kunt u uw accommodatie nog tot vier weken voor vertrek gratis annuleren mocht er sprake zijn van code oranje of rood.

 

 

Allrisk annuleringsverzekeringHoe kun je nog meer zekerheid inbouwen? Ook privé kunnen zich onverwachte omstandigheden voordoen waardoor je genoodzaakt bent je wintersportvakantie te annuleren. Dit kan met corona te maken hebben. Denk aan een verplichte quarantaine of wellicht krijg jij of, één van je reisgenoten, zelf corona? Om voor jezelf dan nog meer zekerheid in te bouwen, kun je een annuleringsverzekering afsluiten. Hiervoor werken wij samen met Europeesche Verzekeringen. Mocht je een annuleringsverzekering af willen sluiten, doe dit dan wel binnen 7 dagen na boeking! . Wanneer je de allrisk-annuleringsverzekering afsluit, kun je niet alleen een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de standaard verzekering staan, maar mag je ook annuleren om andere persoonlijke onzekere gebeurtenissen. Dat zouden dus ook corona gerelateerde redenen kunnen zijn. Je krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van je annuleringskosten vergoed. Annuleren omdat de bestemming op kleurcode oranje/rood staat kan alleen als de reis is geboekt op het moment dat de kleurcode groen/geel was. https://www.europeesche.nl/corona