We maken gebruik van cookies.  
background-image

Pasen Tsjechië

Met Pasen naar Tsjechië? Het veelzijdige land biedt tal van mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar de ultieme relaxvakantie of juist een sportieve vakantie, in Tsjechië zit u voor beide typen vakanties goed. Tijdens Pasen zijn er diverse gezellige en traditionele feesten, die door het hele land plaatsvinden. In Tsjechië beleeft u met Pasen ongetwijfeld een heerlijke vakantie. 


Vier Pasen in Tsjechië, een bijzondere ervaring

 

Activiteiten in Tsjechië met Pasen

Tsjechië kent veel tradities met Pasen die zeker de moeite waard zijn om een keer bij te wonen. Zo zijn er verschillende feesten in Tsjechië met Pasen die in het teken van deze gelegenheid gehouden worden. Het is erg leuk om de paasmarkten te bezoeken, die zowel bij de lokale bevolking als bij toeristen populair zijn. De paasvakantie is ook de perfecte tijd om de natuur in te gaan. Rond deze tijd staat de natuur in Tsjechië namelijk prachtig in bloei. Vooral het Reuzengebergte is dan een mooie bestemming. In het gebied liggen veel verschillende looproutes langs allerlei prachtige beekjes en watervallen. Als u op zoek bent naar een minder actieve voorjaarsvakantie, dan zit u in Tsjechië ook goed. Voor een vakantie lang ontspannen kunt u bij ons een heerlijk verblijf in een wellness accommodatie boeken.

 

Ontdek onze accommodaties

Wist u al dat wij bij Bohemia Travel al onze accommodaties zelf geselecteerd en bezocht hebben? Wij kunnen u dus uitstekend advies geven over wat er allemaal in de buurt van uw accommodatie te beleven valt! Ook met Pasen hebben wij in Tsjechië veel leuke vakantiehuizen voor u en uw reisgenoten beschikbaar. Nieuwsgierig geworden naar onze vakantiehuizen in Tsjechië met Pasen? Bekijk alle accommodaties en boek eenvoudig online bij Bohemia Travel.

 

Boek uw paasvakantie

Denkt u er over na om met Pasen naar Tsjechië te gaan maar heeft u nog geen geschikt verblijf kunnen vinden? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op via de chatfunctie, per mail info@bohemia.nl of telefonisch via +31 76 520 19 28. Beleef de ideale vakantie in Tsjechië met Pasen bij Bohemia Travel.