We maken gebruik van cookies.  
background-image

Autovakantie Tsjechie

  Tsjechië is een zeer geschikte bestemming voor een autovakantie. Wanneer u ervoor kiest om met de auto op vakantie te gaan naar Tsjechië, brengt dit vele voordelen met zich mee. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over bagagevereisten of vertrektijden van vlieg-, bus- of treinmaatschappijen. Ook kunt u er ter plekke eenvoudig op uit met de auto om nog meer van de prachtige omgeving te ontdekken. De afstand van Utrecht naar Praag bedraagt 857 kilometer; een afstand die u in één of meerdere dagen kunt afleggen. Bekijk onze tips in Tsjechië en plan direct uw autovakantie naar dit prachtige land!

 

             autovakantie tsjechievakantie auto tsjechieAutovakantie naar tsjechie


Autovakantie in coronatijd

 

Vanwege corona hebben veel mensen dit jaar de vakantie overgeslagen of gekozen voor een alternatieve reis. Bent u op zoek naar een prettige vakantiebestemming waar u met de auto naartoe kunt, dan raden wij Tsjechië zeker aan. Wanneer u kiest voor een autovakantie naar Tsjechië, kunt u gaan en staan waar u wilt en bent u niet afhankelijk van reisorganisaties en maatregelen daarvan. Heeft u tijdens uw vakantie vragen? Dan staat het team van Bohemia Travel altijd voor u klaar! 

 

Praktische informatie

 

Wanneer u kiest voor een autovakantie naar Tsjechië, raden wij u aan om van tevoren goed uw route te plannen en u te verdiepen in de verkeersregels. In het vakantieland zijn een aantal verkeersregels hetzelfde als in Nederland, bijvoorbeeld dat het gebruik van een mobiele telefoon tijdens het rijden verboden is en dat er rechts gereden en links ingehaald wordt. Let er wel op dat er in Tsjechië een absoluut alcoholverbod geldt en u dus niks mag drinken als u ervoor kiest om met de auto te rijden tijdens uw vakantie. Ook gelden er andere snelheidslimieten dan in Nederland. Voor een compleet overzicht van verkeersregels en andere relevante informatie, bekijkt u onze pagina met reisinformatie voor Tsjechië. 

 

Kies voor een vakantie in Tsjechië met de auto

 

Voor wie is een autovakantie naar Tsjechië geschikt? Wij kunnen dit zeker aanraden wanneer u liefhebber bent van natuur in combinatie met cultuur. Wanneer u met uw eigen auto op vakantie gaat naar Tsjechië, kunt u vanaf uw vakantiehuis op eigen houtje de omgeving ontdekken. Bezoek de historische stadjes die het land te bieden heeft of breng een bezoek aan de prachtige stad Praag. Ook kunt u met de auto naar één van de prachtige wintersportbestemmingen die Tsjechië te bieden heeft!

 

Accommodatie boeken

 

Bent u overtuigd en wilt u ook met de auto op vakantie naar Tsjechië? Bij Bohemia Travel hebben we een zeer ruim aanbod aan vakantiehuizen in verschillende regio’s. U kunt deze accommodaties eenvoudig boeken via onze website. U hoeft alleen nog maar uw koffers in te pakken en kunt direct met de auto naar Tsjechië voor een onbezorgde vakantie! Twijfelt u welk gebied het meest aansluit op uw wensen? Neem gerust contact met ons op. Wij hebben jarenlange ervaring in Tsjechië en kunnen u uitstekend adviseren. U kunt ons bereiken via  +31 76 0520 19 28 of door te mailen naar info@bohemia.nl. We helpen u graag.

Vignet auto tsjechie   vvSnelheid op tsjechie autobaan